Tractaments facials a Konema Estetik

NETEJA FACIAL

Saneja la teva pell evitant que acumuli bruticia i guanya en vitalitat, frescura i lluminositat.

HYDRAFACIAL

Es tracta d'un còctel de serums amb antioxidants, vitamines i àcid hialurònic que dona un aspecte més saludables a la pell. Està indicat per a pells amb acnè i totes aquelles que necessitin renovació. Té una duració de 50 minuts.

DERMAPEN

Restauració del col·lagen i l'elasticitat per micropunció. Aportem còctel personalitzat amb alta càrrega de principis actius assolint grans resultats. Està indicat per tot tipus de pell amb resultats des de la 1ª sessió. Aconseguim una pell més elàstica, més lluminusitat i reafirmació tractant arrugues i línees d'expressió. Durada: 60 minuts.

ONIX

Tractament amb efecte regenerador, tensor i antiedat. Aconseguim una regeneració tisular, un efecte lifting i un tractament antiaging.

MICRODERMOABRASSIÓ

Tècnica que es realitza per tenir una pell més jove, suau i neta. Indicada per a pells grasses, gruixudes, amb poca lluminusitat i amb punts negres. Conseguim una pell renovada, hidratada i amb més lluminositat. Resultats des de la 1ª sessió. Durada: 50 minuts.

PEELINGS QUÍMICS

Tractament de rejoveniment a través de l'aplicació una solució química personalitzada al tipus de pell, eliminant les capes superficials danyades. Indicat per tot tipus de pell aconseguint renovació cel·lular, unificació de la pell, disminució del acnè i augment de la lluminusitat. Durada: 45 minuts

CARBÓ ACTIU AMB LASER

Tractament indolor i efectiu en les següents propietats i tractaments de la pell: Higiene, Peeling, rejoveniment i anti-acnè entre d'altres. Funciona aplicant una mascareta de carbó actiu i seguidament s'aplica el làser NEODIMIO Q-SWITCHED